Historische Kring Loenen

 
 

Verenigingsnieuws


De Nieuwsbrief digitaal 
Sinds de oprichting ontvangen onze leden meerdere keren per jaar ons verenigingsnieuws in de brievenbus. Om kosten te besparen komt aan deze traditie een eind. In de toekomst wordt de nieuwsbrief per e-mail verzonden.

We voeren deze verandering geleidelijk door. Voorop staat dat alle leden kennis kunnen nemen van het HKL nieuws, ook in de toekomst. Beschikt u niet over e-mail of computer? We horen het graag, zodat we voor een oplossing kunnen zorgen. Maakt u gebruik van e-mail, maar heeft u deze nieuwsbrief niet per mail ontvangen? Bert Ypey ontvangt dan graag uw actuele e-mailadres (Lpypey@gmail.com).

_______________________________________________

De Historische Kring Loenen op Instagram
Wij delen ons enthousiasme over de boeiende historie van de voormalige gemeente Loenen graag met zoveel mogelijk mensen. Vanuit de activiteitenwerkgroep kwam het idee om te starten met een Instagram account. Als u op Instagram zoekt op Historische Kring Loenen vindt u vindt u interessante plaatjes en aankondigingen van activiteiten.
U kunt helpen om meer bekendheid te geven aan onze vereniging en activiteiten door anderen op onze Instagram pagina te wijzen of onze afbeeldingen te ‘liken’ of te delen.